• Početna
 • O Nama
  • Pumpe za vodu

   Water pumps icon

   Elektro motori

   Electric motors icon

   Varijatori

   Variator icon
 • Kontakt

Potopne pumpe za duboke bušotine

Submersible pumps for deep wells 2”Sting

2”Sting

2 “STING je prva i trenutno jedina IBO 2” pumpa za duboku bušotinu. Prečnik pumpe ne prelazi 53 mm a hidraulički dio se sastoji od statora, roto- ra i kvačila. Pumpa je uglavnom napravljen od nerđajućeg čelika. Pumpa
je opremljena kablom od 14 m koji se završava utikačem, a kondenzator
je ugrađen u motor tako da je pumpa spremna za ugradnju odmah nakon raspakivanja. Pumpa je opremljena termalnom zaštitom ugrađenom u namotaj motora.

UPOTREBA:
Snabdijevanje vodom iz dubokih bunara do malih obiteljskih kuća i rekrea- tivnih parcela. Pumpu mogu koristiti kompanije koje pružaju hidrogeološke usluge.

Submersible pumps for deep wells 2”Sting Flow/Head table
Submersible pumps for deep wells 2”Sting Parameters table
Submersible pumps for deep wells 3”SQ IBO/SCR

3”SQ IBO/SCR

75 mm duboke bušotine pumpe (SQIBO/3”SCR). Pumpa je uglavnom napravljena od nerđajućeg čelika, npr. kućište, vijci, ulaz/izlaz i rotor. Ovisno o zahtjevima kupca, pumpe su opremljene kablovima za napajanje različitih dužina koji se završavaju utikačem.

Zbog kondenzatora ugrađenog u motor, pumpa je spremna za ugradnju odmah nakon raspakivanja. Pumpa je opremljena termal- nom zaštitom ugrađenom u namotaj motora. SQIBO i SCR pumpe su među najpopularnijim vijčanim pumpama dostupnim na poljskom tržištu. Pumpe su prepoznate od strane kupaca po svom robusnom dizajnu i atraktivnoj cijeni.

UPOTREBA:
Opskrba vodom obiteljskih kuća i kuća za odmor.

Submersible pumps for deep wells 3”SQ IBO/SCR Flow/Head table
Submersible pumps for deep wells 3”SQ IBO/SCR/Parameters table
Scroll to Top